Rólunk

Home / Rólunk

Rólunk

2004-től veszünk részt a kertépítésben erősítve a minőségi kertépítést adó szolgáltatók között. Javarészt Budapest és vonzáskörzetében . 2022-től életvitel és vállalkozás szempontjából is áttetük a székhelyünket a Balaton mellé, Ságvárra ahol kertépítő irodánk kialakítása folyik. 

Tuzok Gábor

Ügyvezető

Miklós Angéla

Kereskedelmi vezető

Gyepszőnyeg értékesítés

70 hektráros telephelyen termesztett, magas minőségű gyepszőnyeget vehetsz nálunk. Kertépítő irodánkban meg is tudod tapitani. Kérj időpontot, vagy csak add le itt a rendelést

Öntözőrendszer kereskedelem

Öntözőrendszer alapanyagokat tudsz vásárolni nálunk. HUnter, Toro, Rainbird. Megtervezzük az öntözőrendszeredet. Kertépítők kiemelt kedvezménnyel vásárolhatnak. 

Speciális fűmagkeverék értékesítés

Ragaszkodunk a minőséghez. Olyan keveréket forgalmazunk, amit eddig csak a magas minőséget elváró kertépítők vásárolhattak meg. Hidrofüvesítéssel brutális kombimációt adunk!

Gyepszőnyeg telepítés

From landscaping conception and design, installations and maintenance, or site newal and rehabilitation, our dedication to total client satisfaction.

Öntözőrendszer telepítés

Általunk tervezett öntözőrendszerek bőven a garanciális időszakon túl is vígan működnek. Több márkát képviselve 18. éve képezzük magunkat. Kérhetsz 5 év garanciával is telepítést.

Hidrofüvesítés

Akár új kert füvesítésében gondolkodsz, akár zavar a lelakott, ezerszer felülvetett fűfelület, a hidrofüvesítésben nem fogsz csalódni. „Rekordunk 5 nap alatt 3cm-es fű”

év kertépítés

m2 gyepszőnyeg értékesítés évente

m2 hidrofüvesítés a évente